Usein kysyttyä

1. Kuinka HandyBac® käsihuuhteet eroavat muista ”desituotteista”?

HandyBac® käsihuuhteet eivät pelkästään desinfioi käsiä alkoholilla, vaan lisäksi niiden sisältämät probiootit ”heräävät henkiin” muodostaen pitkäkestoisen suojan. Taudinaiheuttajien on vaikea tarttua käsiin jotka on käsitelty terveyttä edistävillä probiooteilla. Suoja-aika on max. 12 h / 6 h tuotteesta riippuen.

2. Kuinka probiootit säilyvät ”hengissä” HandyBac® käsihuuhdetuotteissa?

Alkoholi ei tapa itiömuodossa olevia bakteereita! HandyBac® käsihygieniatuotteisiin lisätyt elintarvikelaatuiset probiootit ovat itiömuodossa.

3. Ovatko HandyBac® tuotteet biosidisia torjunta-aineita?

Eivät ole. HandyBac® tuotteiden ensisijaisena tarkoituksena on luoda ja ylläpitää terveellistä ja hyvälaatuista mikrobistoa käsissä.

4. Kuinka HandyBac® tuotteita käytännössä käytetään?

Aivan samoin kuten muitakin markkinoilla olevia käsihygieniatuotteita. UUTTA on se, että käytön jälkeen probioottikalvo peittää kädet ja suojaa niitä pitkäkestoisesti eliminoiden patogeenien elinmahdollisuuksia.

5. Voivatko tuotteissa käytetyt probiootit olla haitallisia ihmisille / ympäristölle?

Eivät voi. Tuotteissamme käytetyt probiootit ovat tarkasti tutkittuja ja ne ovat 100 %:sti elintarvikelaatuisia. Teknologia ja tehokkuus on testattu kaikkein vaativimmissa olosuhteissa eli sairaaloissa useissa eri maissa.

6. Keille tuotteet sopivat parhaiten?

Käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, koska tuotteet eivät pelkästään puhdista vaan niillä on myös ennaltaehkäisevä vaikutus. HandyBac® käsihygieniatuotteet ovat erinomaisia käytettäväksi esim. päiväkodeissa, messuilla, matkustettaessa, terveysasemilla, sairaaloissa, ravintoloissa, hotelleissa, eläinnäyttelyissä, kotona, koulussa, liiketiloissa, kaupoissa – eli kaikkialla missä ihmiset tapaavat toisiaan.

7. Kuivattavatko HandyBac® käsihuuhteet käsiä?

HandyBac® ei kuivata käsiä, koska sitä ei tarvitse käyttää niin usein kuin muita käsihuuhteita. Tämän vuoksi HandyBac® on myös edullista käytössä.

8. Toisinaan tarvitaan myös desinfiointia…?

Totta. Mikäli olosuhteet vaativat desinfiointia, niin suosittelemme HandyBac® tuotteiden käyttöä välittömästi desinfioinnin jälkeen jotta käsien mikrobisto saadaan stabilisoitua.